Acer Liquid Z410 Akıllı Telefon Resmi Oldu

Zaten birkaç şirket Las Vegas CES’te 2015 cihazlarını duyurmaya başladı. Zaten bazı küçük ölçekli üreticilerin ürünlerini gördük ve Acer da aynı yolda görünüyor.

Yaklaşan Acer Liquid Z410 akıllı telefon duyurdu. Şirket gemide bir bütçe dostu fiyat etiketi sunuyor. Bunun yanı sıra 4G bağlantısı ile geliyor.

Liquid Z410 ile Acer tüm mevcut hız ve gücünü sunuyor. Ultra-ölçülebilir 64-bit dört çekirdekli işlemci özelliği ve 4G LTE destekleyen, hızlı tarama için bağlantı vaat eden bir ürün. Dünyanın hemen her yerinde bu akıllı telefon her zaman hızlı görev yönetimi ve net çağrıları sağlar.

Cihaz 245 ppi piksel yoğunluğuna sahip 4.5-inç IPS QHD ekran, yanı sıra selfieler için 2 MP ön kamera ile geliyor. İşlem gücü son derece uygun 129 € fiyat etiketi gemide ARM Mali-T760 GPU ve 4G LTE bağlantısı ile aMediaTek MT6732 CPU geliyor.

Cihaz 5 MP kameraya da sahip ve 400 saat pil süresi ile kullanıcılara uzun süre hizmet veren bir batarya ile geliyor. Ancak gerçek kullanım kullanıcıları bağlı olarak bu değişebilir. Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da ilk olarak satışına başlatacak.

 

Acer Liquid Z410 Akıllı Telefon Resmi Oldu
Acer Liquid Z410 Akıllı Telefon Resmi Oldu

Kaynak: Android Central

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz