Samsung Galaxy S6 Edge on gün önce piyasaya çıktıktan sonra ilk güncellemesi geldi. Samsung Galaxy S6 Edge için 129.52 MB'lik güncellemesi yaptığı bir çok düzenlemesi ile yayınlandı, Samsung Galaxy S6 Edge'nin bu güncellemesi ile tanışacak olan kullanıcılar bakalım bu güncelleme ile tanıştıktan sonra ne gibi tepki verecekler.

Samsung Galaxy S6 Edge on gün önce piyasaya çıktıktan sonra ilk güncellemesi geldi. Samsung Galaxy S6 Edge için 129.52 MB’lik güncellemesi yaptığı bir çok düzenlemesi ile yayınlandı, Samsung Galaxy S6 Edge’nin bu güncellemesi ile tanışacak olan kullanıcılar bakalım bu güncelleme ile tanıştıktan sonra ne gibi tepki verecekler.

10 Nisan’da satışa çıkan ve ardından bizim de detaylı bir şekilde incelediğimiz Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S6 Edge için yazılım güncellemeleri gelmeye devam ediyor.

129.52 MB’lık güncelleme, yine Android 5.0.2 sürümüyle geliyor. Güncellemenin ana amacı iyileştirme.

Bizim video incelememizde de değindiğimiz gibi özellikle parmak izi okuyucusunda gerekli olan güncelleme, Samsung tarafından hızlı bir şekilde yerine getirilmiş durumda.

Parmak algılama performansı artırılan ve daha kullanışlı hale getirilen parmak izi okuyucusuna ek olarak yeni güncellemede fotoğraf düzenleyicisine yeni özellikler ekledi.

Aksesuarlarla uyumluluk gelişirken, varsayılan e-posta istemcisi, müzik çalar, s-planlayıcı (Samsung Takvim) ve dahili pek çok uygulamada arayüz iyileştirmeleri yapıldı.

Samsung’un Android 5.0.2 sürümleriyle beraber yeni arayüzdeki iyileştirmeleri tamamlayıp, daha sonra Galaxy S6 Edge ve Galaxy S6 modellerini Android 5.1 Lollipop sürümüne güncellemesi bekleniyor.

Kaynak: Ajanslar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz