Samsung Galaxy S5 Kore'de Android 5.0 Lolipop Güncelleme Alacak

Kısa bir zaman önce, Lehçe Samsung Galaxy S5 kullanıcıların kendi cihazlarında en son Android 5.0 güncellemesini Lollipop alacağı duyurulmuştu ve daha fazla sayıda ülke şimdi aynı güncellemeyi alacak. Bu bilgi Samsung tarafından bildirildi.

Son zamanlarda, Samsung resmen Kore’de çok beklenen Android 5.0 Lollipop güncellemesini yayıyoruz dedi.  KT, SK Telecom ve LG U + güncelleme ile bölgedeki tüm üç taşıyıcılar için yayıyor olacak.

Son birkaç hafta içinde,  güncelleme bazı vesilelerle sızdırılmış olarak alınabildi ve büyük bir tasarım alma hakkında resmi olmayan yoldan yükleme yapmayanlar için iyi bir haber var. Hiç şüphe yok ki kaputtaki değişiklik ile cihazdaki performans artacak. Hala Android KitKat’ta benzer TouchWiz görünüyor olabilir.

Güncelleme yayınlanmaya başlandı ve önümüzdeki günlerde tüm cihazlara ulaşması gerekiyor. Kore dışında diğer bölgeler için de güncelleme ne zaman çıkacak bilinmiyor. Herhangi bir resmi açıklama yapılmış değil ama Kore’de kesinlikle yayıyor. Erteleme gibi bir şey söz konusu değil.  Önümüzdeki aylarda diğer pazarlarda güncelleme çıkacak ve muhtemelen önümüzdeki yıl tüm ülkeler Lollipop’a ulaşacak.

 

Samsung Galaxy S5 Kore'de Android 5.0 Lolipop Güncelleme Alacak
Samsung Galaxy S5 Kore’de Android 5.0 Lolipop Güncelleme Alacak

Kaynak: GSMarena

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz