HTC One M9 Ön Paneli Ortaya Çıktı

2015 yılında piyasaya sunulacak olan HTC One M9 cihazının ön panel görselleri sızdırıldı. Cihazla ilgili son gündem konuları haberimizde bulabilirsiniz. 2012 yılında HTC One ailesini sundu ve 2013 yılında ise One M7 modeli ile modern görünümünü aldı. 2014 yılında One M8 modeli ile piyasaya giriş yaptı. 2015 yılında ise HTC One M9modeli piyasaya sürülecek. Gelecek yılın ilk haftalarında yapılacak olan fuarda One M9’un tanıtılması bekleniyor. Henüz tanıtılmadan ise bazı bilgiler sızdırıldı.

HTC One M9’un kod adı HTC Hima olacağını duyurmuştuk. Sıfır çerçeve ile gelecek haberleri ise yalan çıktı ve ön panel görsellerinde cihazın sıfır çerçeveli olmadığı gözüküyor. Diğer bilgi ise cihaz 5.2 inç boyutunda olacak. Çerçevesi ise HTC One M8 ve HTC One M7 gibi çerçeve tasarımı devamlılığını sürdürüyor. Çerçevenin altında yine HTC logosu yer alıyor. Çok yüksek bir ihtimal ile ekranın altında kapasitif tuşları yer almayacak ve ekranın üzerinde Android navigasyon tuşları yer alacak.

Bazı iddialara göre ise ekran 2K çözünürlüğünde olmayacak ve Full HD çözünürlük tercih edilecek. Oualcomm Snapdragon 810’un gecikeceği iddiaları yer alsa da HTC Hima veya HTC One M9 2 GHz hızında olan Snapdragon 810 işlemci ile gelecek.

HTC One M9 Ön Paneli Ortaya Çıktı
HTC One M9 Ön Paneli Ortaya Çıktı

Kaynak: phonearena

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz