24 inç Toshiba TT301 Android Tablet Satışa Çıkacak

Toshiba iş kullanıcıları için tasarlanmış yeni bir 24 inç tablet satışa sunmayı planlıyor. Toshiba TT301 1920 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip 24 inç Full HD ekran ile geliyor.

Cihaz 1GHz çift çekirdekli işlemci ile güçlendirilmiş ve 1 GB RAM ile geliyor. Aynı zamanda dolabı 16 GB depolama alanı olacak. Tablet Android Jelly Bean 4.2.1 özellikleri ile bürünmüş olarak gelecek.

Toshiba TT301 tablet WiFi, Bluetooth, HDMI ve ile birlikte geliyor. Bir de Windows PC ile monitör olarak kullanılabilir olacak. Bunlar dışında akıllı telefonunuzu ayna olarak kullanılabileceksiniz.

Amerika Birleşik Devletlerine veya Avrupa’ya yönelik bir Pazar olup olmadığını hakkında hiçbir detay yerilmedi. Cihazın başka ülkelerde satışa çıkıp çıkmayacağı bilgisi de verilmedi. Fiyatlandırmada hiçbir ayrıntı yok.  Henüz bu dev Android tablet için bilgiler bu kadarla kısıtlı. Piyasaya çıktıktan sonra aktarılacak olan detaylar hakkında fazla bilgi aldıktan sonra en kısa sürede güncel olarak sizleri bildireceğiz. Cihazın ilk olarak nerede çıkacağına dair ilk gösterge ise Japonya’yı işaret ediyor.

 

24 inç Toshiba TT301 Android Tablet Satışa Çıkacak
24 inç Toshiba TT301 Android Tablet Satışa Çıkacak

Kaynak Ubergizmo

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz