Kırılmayan Ekranlı Telefonlar Kapıda

Son raporlar Çinli üreticinin planlarını ortaya çıkararak teknolojiye gün ışığı yolunu açtı.

Xiaomi‘nin bir sonraki amiral gemisini gösteren görseller de bu cihaza Mi5 veya Ni4s olarak seslenebiliriz. Bu fotoğraf dün erken saatlerde ortaya çıktı ve şimdi de telefonla ilgili daha yeni ama bomba iddialar ortaya atıldı.

Digitimes ile isimsiz Çinli sanayi kaynaklarına bakılırsa Xiaomi Mi5‘te safir bir cam kullanmak isteniyor ve Xiaomi bu plan ile devam etmeyi planlıyor. Ama bu planla yol alacak olursa mevcut üretim kapasitesi talebi karşılamakta düşük kalacaktır. Bunun nedeni safir işlenmesi zor bir materyaldir. Ayrıca maliyetlidir ve bunları da hesaba katacak olursak yeni cihazın fiyatı da diğerlerine göre biraz daha pahalı olacaktır.

Eski raporlara göz atarsak telefonda 5.7 inç 2560×1440 çözünürlüğünde sahip ekran yer alıyor. 64 bit Snapdragon 810 işlemcisi bulunuyor. 3 GB RAM ve 20.7 MP ana kamerası var olacak. Ancak farklı bir kaynak Çinli kameranın 16 MP olabileceğini söylemişti. CES 2015 etkinliğinde Xiaomi’nin yeni telefonu resmi olarak duyurması için gün sayılıyor.

Bakılırsa Huawei daha önce safir ekranlı Ascend P7’yi tanıtmıştı ve ayrıca Kyocera da safirli ekranlı Brigadier isimli modelini satışa sunmuştu.

Kırılmayan Ekranlı Telefonlar Kapıda
Kırılmayan Ekranlı Telefonlar Kapıda

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz