Samsung Galaxy Note 4’deki En Sıkıcı Sorunlar

Galaxy Note 4 dünyanın en iyi phableti sayılıyor. Apple bile büyük ekranlı telefon pazarına giriş yaptığı halde bu ünvanı Samsung’tan alamadı. Ama en iyi olarak anılması onu en iyisi yapmaya yetmiyor. Galacy Note 4’ün de kendi içinde ve genelde her cihazda görülen sorunları mevcut. Etradesupply sitesi bu sorunların bir listesini yayınladı ve bakalım listede ne gibi sorunlar yer alıyor.

Cihazda kocaman bir boşluk bulunması ilk sorunun başında geliyor. Buraya bir kart sığabiliyor ve Samsung’dan beklenmeyen bir hata olarak ilk sırada yer alıyor.

Ok Google’un bazı durumlarda söylenenleri algılamadığı rapor edildi ve kullanıcılar bu durumdan oldukça rahatsız oluyor.

Cihazın bazen kendi kendine kapanıp açıldığı gözlemleniyor ve bu durum da kullanıcılarını en çok rahatsız eden durumlarda üçüncü sırada yer alıyor. Kendi kendine kapanıp açılmanın zamanı olmadığı için kullanıcıların elindeyken bunun olması hiç hoşa gitmiyor.

Menü tuşunun olmaması da Samsung kullanıcılarını oldukça rahatsız ediyor.

Kullanıcılar cihazda bazı ölü pikseller tespit ediyor ama bu akıllı cihazlarda oldukça sık rastlanılır bir problem olarak karşımıza çıkıyor.

Batarya ömründen de hiç memnun olmayan kullanıcılar. İlk günlerde batarya ömrünün iyi gittiğini ama sonraları giderek azaldığı söyleniyor.

Geri tuşunun da yeterince işlevsel olmadığını düşünen kullanıcılar bu tuşu kullanırken zorluk yaşıyor ve tuş çoğu zaman dokunmaları algılamıyor.

 

Samsung Galaxy Note 4’deki En Sıkıcı Sorunlar
Samsung Galaxy Note 4’deki En Sıkıcı Sorunlar

Kaynak: etradesupply

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz