Lollipop Samsung Galaxy S5’e Geliyor

Samsung Galaxy S5 bu ayın başlarında Güney Kore ortaya çıktı. Birkaç hafta önce Polonya’da Android Lollipop 5.0 güncellemesini almaya başladı.

Şimdi Samsung Galaxy S5 İspanya ile başlayan bir ağ kurdu. Önce orada ve daha sonra diğer bölgelerde Android 5.0 Lollipop güncellemesini yayacak.

Konuştuğumuz gibi model numarası SM-G900F ile Samsung Galaxy S5 Samsung yanı sıra önümüzdeki haftalarda diğer Avrupa ülkeleri için son güncelleme yayıyor olacak anlamına gelir, İspanya’da Android 5.0 olarak kullanıcılar cihazı satın alacak.

Güncelleme göremiyorsanız panik yapmayın. İşlemin tamamlanması için birkaç gün sürebilir, böylece güncelleme aşamalarında herkes güncelleme almış olur. Aynı zamanda Ayarlar giderek güncelleme için elle kontrol edebilirsiniz.

Özelliklere gelince, Android Lollipop iyileştirme ve yeni Materyal Tasarımı, geliştirilmiş kilit ekranı bildirimleri ve pil yönetimi, art Runtime gibi yeni özellikler, gelişmiş güvenlik ve çok daha fazlası ile geliyor.

Güncelleştirme, diğer bölgelerde yayılmaya başladığında en kısa sürede biz size bilgi vereceğiz. İspanya merkezli olanlar ise cihazlarda Android 5.0 Lollipop almaya başlamış olmalıdır.

 

Lollipop Samsung Galaxy S5’e Geliyor
Lollipop Samsung Galaxy S5’e Geliyor

Kaynak: SamMobile

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz