Uzun bir süredir dedikodularını duyduğumuz Samsung Galaxy Alpha sonunda resmi şekilde tanıtıldı. Samsung’un smart telefonlarını gelecek ayki Unpacked etkinliğinde tanıtacağını sanmıştık. Fakat hepimizi şaşırtarak telefonu tanıtma ihtiyacı duyuldu.

Samsung Galaxy Alpha dünyada ilk olan bir özelliğe sahip. Bu cihaz metal gövdeye sahip olan ilk akıllı telefondur. Bu telefonun Eylül ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Çünkü Iphone 6 da hemen hemen o zamanlarda çıkacak ve rekabet kızışacak.

Cihaz 4.7 inç ve 1280×720 piksel çözünürlüğe sahiptir. Bu ekran Super AMOLED’dir. 1.8 GHz 8 çekirdek ya da 2.5 GHz 4 çekirdekli seçeneklerinden oluşarak kullanıcılarına sunulacak. Telefonda 2 GB RAM bulunmaktadır. Kategori 6 LTE desteği ile 300 Mbps’ye varan 4. Nesil veri iletişim hızına erişebileceği teorik olarak açıklanmıştır.

Cihazın 12 MP arka kamerası HDR özelliğine sahiptir. Bu demek oluyor ki siz daha fotoğrafı çekmeden ışık dengelemesini gözünüzün önünde yapabilecek. Ön kamerası ise 2.1 MP’dir. Öz çekim için ideal sayılacak piksele sahiptir.

SAMSUNG GALAXY ALPHA

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz