Safkan Android kullanan Nexus’un yeni cep telefonu Antutu Benchmark testinde görüldü. Nexus 6 özellikleri sayesinde amiral gemisi olmaya aday olduğu düşünülüyor.

Google çok uzun süredir yeni Nexus tasarlamaya çalışıyordu. Cihazın Nexus 8 olacağı söylenmişti ama daha sonra isminin Nexus Foo olduğu bir tablet satışa sunulmuştu. Google’in telefon alanında yer alacağı Nexus 6 ile Antutu testinde karşılaşıldı.

Google, şimdiye kadar Nexus telefonları ile zirvede olmayı beklemedi ve bunun için telefon fiyatlarını uygun tuttu. Fakat telefonlara karşı olan bu bakış açısını yeni telefonu Nexus 6 ile birlikte değiştirmiş gibi görünüyor.

Nexus 6’dan Google çok fazla şey bekliyor gibi görünüyor. Telefonun özelliklerini o kadar iyi yerleştirmiş ki telefon ile büyük bir pazara hitap edeceği belli oldu.

Nexus 6 için Antutu testinden birtakım bilgiler sızdı.  Sızan bilgilere göre telefon gerçekten çok iyi özelliklere sahip. Qualcoom’un daha güçlüsü olan Snapdragon 805 bu cihazda yer alacak. Grafik biriminde Adreno 420 olacak. 3 GB Ram ile çok güçlü bir hal alacak.

NEXUS 6
NEXUS 6

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz