Symphony Roar A50 Dünyaya Yayılıyor

Bu yılın başlarında, Google Hindistan’da ilk Android cihazını tanıttı. Android cihazı Bangladeş, Sri Lanka ve Nepal gibi diğer ülkelerde satışa sunmak için de harekete geçti.

Son zamanlarda, Symphony Mobile, Bangladeş Mobil şirketi Symphony  Roar A50 adında bir Android cihaz başlattı. Şartnamelerin ile iyi bir dizi sunan şirket BDT 8.700 yaklaşık 112 $ fiyat etiketi ile birlikte geliyor.

Yakışıklı 854 x 480 piksel çözünürlüğe spor 4.5-inç ekrana sahip FWVGA ve Mali 400 GPU MP2, 1GB RAM ve dahili depolama 8GB ile dört-çekirdekli 1.3GHz işlemci tarafından desteklenmektedir. Symphony Roar A50 ayrıca fotoğraf ve videolar için bir 5 MP kamera yanı sıra 2 MP ön kamera karşı karşıya, 1.780 mAh pil, çift SIM desteği, 3G bağlantı özellikleri ve Android kutudan işletim sistemi olarak Kitkat 4.4.4 çalışır.

Cihaz Bangladeş, Sri Lanka gibi gelişmekte olan piyasalara yönelik olmayı hedefliyor ve diğer uluslararası pazarlara çıkacak mı bilinmiyor. Başka bir bölge için herhangi bir diğer Android akıllı telefon sunulacağı haberi alırsak sizlere hemen haber vereceğiz.

 

Symphony Roar A50 Dünyaya Yayılıyor
Symphony Roar A50 Dünyaya Yayılıyor

Kaynak: GSMArena

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz