Razer Seiren Dijital Mikrofon Üretildi

Razer stüdyo kalitesinde ses üretmek için tasarlanmış yeni bir dijital mikrofonu Razer Seiren’i duyurdu ve USB üzerinden bilgisayara bağlanabilme özelliğini de ürüne ekledi.

Yeni Razer Seiren Twitch’ten ve YouTube gibi platformlar için tasarlanmış ve farklı modlarda çeşitli özellikler ile geliyor.

Razer Seiren da içerik yaratıcıları hızlı bir şekilde ana kumanda düğmesini çevirerek 4 farklı kutup kayıt desenleri (Kardioid, Stereo, Çift yönlü ve çok yönlü) arasında geçiş yapmanızı sağlar. Kayıt uygulamalarına bağlı olarak daha fazla kullanım yönlülük için izin verir. Mikroların yerleşik kulaklık amplifikatörü niyetinde kullanıcıların tam ses sağlamak için sıfır gecikme sağlar. Kayıtların gerçek zamanlı doğru izlenmesi için izin verir.

YouTube gibi platformlar kişi bugün kendi medya deneyiminin nasıl büyük bir parçası ise birbirimizle etkileşim o kadar büyük olur. Min-Liang Tan, Razer eş-kurucusu ve CEO’su. Profesyonel tarzı kurulum ve monte edilmesi mümkün için olan hızlı ve kolay taşınan, Razer Seiren flamalar ve YouTuber kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış bir mikrofon olduğunu söyledi.

Razer Razer de Seiren mikrofon hakkında kendi web sitesi üzerinden ilgili daha fazla ayrıntı bulabilirsiniz. Cihaz 179,99 dolar fiyat üzerinden perakende olacaktır.

 

Razer Seiren Dijital Mikrofon Üretildi
Razer Seiren Dijital Mikrofon Üretildi

Kaynak: Razer

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz