İngiltere'de Nihayet Samsung Galaxy Note Edge Satışta

Birkaç gecikmeden sonra, Samsung Galaxy Note Edge sonunda İngiltere’de mevcut oldu. Ancak, 9 Ocak 2015 yılına kadar İngiltere’de Vodafone’a özel olarak gelecek.

Samsung Galaxy Note Edge 28 Kasım’da satışa çıkmak için tarihlendirildi ama tarih daha sonra 12 Aralık’a itildi. Carphone Warehouse bunu satacaktı ama şimdi Vodafone’a bağlı oluyor.

Vodafone birkaç aylık planları sundu. Ancak SIM free biriminin fiyatını liste vermedi. Eğer Carphone deposundan ise, planlar 58,50 Euro’dan başlar, ancak 729,99 Euro SIM-ücretsiz birim alınabilir.

Samsung Galaxy Note Edge 2560 x 1440 + 160 çözünürlüğe spor bir 5,6 inç ekrana sahip ve bir microSD kart yuvası ile birleştiğinde depolama 32 GB ile 128 GB’a kadar eşleştirilmiş oluyor. RAM 3 GB ve 2.7GHz hızında dört çekirdekli Snapdragon 805 SoC tarafından desteklenmektedir.

Ayrıca üründe 16 MP fotoğraf ve videolar için kamera yer alıyor. 3.7MP ön kamerası bulunan cihazda 3,00 mAh pil özellikleri ve Android kutunun dışında işletim sistemi olarak Kitkat 4.4.4 çalışan bir yapı bulunuyor.

Samsung Galaxy Note Edge ile ilgilenen herkes sonunda hayallerine İngiltere’de kavuşacak.

 

İngiltere'de Nihayet Samsung Galaxy Note Edge Satışta
İngiltere’de Nihayet Samsung Galaxy Note Edge Satışta

Kaynak: GSMArena

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz