Samsung Galaxy S4 Google Play Sürümü Android 5.0 Lollipop Alacak

Moto G, HTC One M7 ve HTC One M8 gibi çeşitli Google Play Sürümü cihazlar Android 5.0 Lollipop güncelleme alarak kendine geldi.

Sonraki Google Android 5.0 Lollipop güncellemesi Samsung Galaxy S4 Google Play Edition ‘a gelmesi için baskı yapılıyordu ve güncelleme konuştuğumuz gibi yayılıyor ve Android 5.0 yerine Android 5.0.1 gelecek olma mesafesine de yaklaşmış durumdadır.

En son Android 5.0 güncellemesi gelişmeler ve yeni malzeme tasarımı,  animasyonlar, SANAT çalışma zamanı, pil bedelleri dahil cihazlara yeni özellikler getirdi. Aynı zamanda kilit ekranı ve birkaç daha iyi görüntüler ile geliştirilmiş bildirimleri sayesinde bir avuç yenilik daha getirecek.

Güncelleme işlemi kademeli ve tüm aygıtları ulaşmak için bir kaç gün sürebilir. Şu an otomatik güncellemesini göremiyor olabilirsiniz ama yakında gelecektir.   Yani, paniğe kapılmayın ve alternatif olarak el ile Ayarlar sekmesinden yanı güncelleme var mı diye kontrol edin. Gelen güncellemenin fark edebilir iyileştirmeler listesi ile birlikte güncelleme aldıktan sonra çeşitli sitelerden gelişmeleri paylaşabilirsiniz.

Samsung Galaxy S4 Google Play Sürümü Android 5.0 Lollipop Alacak
Samsung Galaxy S4 Google Play Sürümü Android 5.0 Lollipop Alacak

Kaynak: Android Central

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz