Raspberry Pi Ve Arduino Akıllı Telefon Tarayıcı Sistemi

Raspberry Pi Ve Arduino Akıllı Telefon Tarayıcı Sistemi

Yapıcılar Arduino ve Raspberry Pi projeleri için akıllı telefon kullanıcı arayüzleri oluşturmanıza olanak sağlar. DEB adında yeni bir cihaz tarayıcısı ilginizi çekebilir.  Müthiş Raspberry Pi, tek bir tahta Mini PC’ler veya Arduino platformu kullanarak projeler inşa ediyor.

DEB akıllı telefon uygulamalarının herhangi bir bilgiye sahip olmasına olanak sağlamıyor ama birkaç dakika içinde bir akıllı telefon kullanıcı arayüzü oluşturmak için izin veriyor. Sistem Shield, Hub ve Deb adında üç unsurdan oluşuyor.

ADRC Shield: Kalkanların yeteneklerini genişletmek için Arduino baskılı devre kartı (PCB) üstünde takılabilir kurulları var. ADRC Shield üzerine bizim Otomatik Uzaktan Kumanda Bulma teknolojisi dahildir. Radyo Bluetooth ve Wi-Fi daha az güç kullanır. Çünkü ADRC Hub ile 802.15.4 iletişim teknolojisi ile haberleşiliyor.

ADRC Hub: ADRC Hub ya da sadece Hub Otomatik Uzaktan Kumanda Bulma teknolojisinin diğer yarısını içerir. Bu telefonda Wi-Fi arasında bir çevirmen ve ADRC Shield 802.15.4 radyo gibi davranır. Ayrıca böyle bir kural motoru ya da gelecekte mevcut olabilir bir enerji izleme hizmeti olarak gelişmiş uygulamaları çalıştırmak mümkündür. Evden uzakta olduğunuz zaman güvenle projeleri kontrol edebilirsiniz ve nihayet internete güvenli bir arayüzü size sağlayacaktır.

Cihaz Tarayıcı – deb: Kısaca Aygıt Tarayıcı veya Deb, bir tutarlı ve kullanımı kolay sistem içine her şeyi birlikte getiriyor. Bir web tarayıcısı herhangi bir web sitesini görüntülemek için izin verdiği gibi Deb herhangi ADRC cihazla etkileşim sağlıyor. DEB bir akıllı telefon üzerinde çalışan ve bir telefon uygulaması oluşturmak için gerekli becerileri, fon ya da zamana gerek kalmadan özelleştirilmiş kullanıcı arayüzleri oluşturmak için geliştiriciler için yeteneği sağlayan tek uygulamadır.

Kaynak: kickstarter

Raspberry Pi Ve Arduino Akıllı Telefon Tarayıcı Sistemi
Raspberry Pi Ve Arduino Akıllı Telefon Tarayıcı Sistemi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz