Facebook Yeni Gizlilik Politikası

Facebook kendi gizlilik politikasını güncellediğini duyurdu. Şirketin kendi sosyal ağı üzerinde olan bu yeni güncellemede anlamak istediklerini daha kolay yapmak için gizlilik ayarlarına güncelleme getirdi.

Facebook temelde değiştirmek istediğiniz gizlilik ayarlarına rehberlik yapmak için Gizlilik Temellerini duyurduğunu açıkladı.

Geçtiğimiz yıl, yeni özellikleri tanıtılan ve Facebook’a daha iyi yardımcı olmak için kontrol ve daha iyi açıklık getirmek ve bilgileri kullanmak için insanlara dinlediklerini ve ona göre hareket ettiklerini söyledi.

Bugün nasıl yapıldığını anlamak için size ipuçları veren Facebook üzerinde deneyimi ücretsiz almak için rehberlik eden Gizlilik Temelleri tanıtıyoruz diyerek açıklama yapıldı. Yeni özellikler yansıtmak için şartlar, veri politikası ve çerezler politikası güncelleştirmeleri önerisi üzerinde çalışıyoruz dediler ve uygulamalar ve sitelerde kullanmak ya da reklam gibi bu tür platformlar üzerinde kontrol etmeyi genişletmeye dayalı reklamların verileri geliştirmeye devam ediyoruz. Sonraki 7 gün boyunca güncelleştirmeler hakkında görüş ve önerilerinizi de göndermenize mümkün kılacak tasarımlar yapıyoruz diyerek açıklama yapıldı.

Yeni Facebook gizlilik politikası hakkında tüm detayları yeni Gizlilik Temelleri Facebook içeriğinde görebilirsiniz.

Facebook Yeni Gizlilik Politikası
Facebook Yeni Gizlilik Politikası

Kaynak: Facebook

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz