Motorola Akıllı Telefon pazarında yoluna hızla devam ediyor .QHD çözünürlüklü ekranlar içeren amiral gemisi akıllı telefonlar arka arkaya gelirken Motorola DROID Turbo/Moto Turbo modelinde 1080p çözünürlük sunabilmişti. Bu durum firmanın QHD ekran ve Qualcomm’un üst seviye yongasetlerini içerecek iki yeni akıllı telefonuyla değişecek gibi görünüyor..

Yeni cihazlardan birisi Moto XT1578 model numarası ve Clark kod adına sahip. Cihazın 5.25 inç genişlikli ekranı 2560 x 1440 piksel çözünürlük değeriyle geliyor. Piksel yoğunluğu 560 PPI seviyesinde. Altı çekirdekli işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 808 yongasetinden güç alan üründe Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemi kurulu.

Diğer telefon Moto XT1585 model numarası ve Kinzie kod adını taşıyor. Bu modelin 4.6 inç genişlikli ekranı da QHD çözünürlükte ve 640 PPI piksel yoğunluğu değeri ile dudak uçuklatıyor. Qualcomm Snapdragon 810 yongasetini içeren akıllı telefon Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemini çalıştırıyor.

Akıllı telefonların resmi tanıtım tarihleri hakkında bilgi yok ancak Motorola’nın 2015 model DROID serisini oluşturmaları bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz