Samsung, Iron Man temalı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Iron Man temalı telefonun tanıtım videosu burada.

Samsung tarafından geçtiğimiz hafta resmen onaylanan Irontemalı Galaxy S6 Edge’in üretileceği kesinlik kazandı. Kısa bir süre önce vizyona giren Avengers: Age of Ultron’un ardından tanıtımı gerçekleşen telefon, canlı kırmızı ve altın renkli gövdesiyle dikkat çekiyor.

Dünya genelinde sadece 1.000 adet üretileceği belirtilen telefonda 64 GB’lık dahili hafıza bulunuyor. Diğer özellikleri piyasada satılan Galaxy S6 Edge ile aynı olan telefonun arka kısmında Iron Man’in yüzü yer alıyor. Iron Man temalı Samsung Galaxy S6 Edge’in arka tarafını çizilmelere karşı korumak için kutu içeriğinden bir adet kapak da çıkıyor.

Marvel iş birliğiyle geliştirilen Iron Man temalı telefon, kablosuz şarj ünitesiyle birlikte geliyor. Kablosuz şarj ünitesi Tony Stark’ın reaktörlerine benzerliğiyle dikkat çekiyor. Galaxy S6 Edge Iron Man Limited Edition, Güney Kore’de 27 Mayıs’ta satılmaya başlanacak ve önümüzdeki ay da Çin ve Hong Kong pazarlarında raflarda yerini alacak. Samsung, sınırlı sayıda üretilecek telefonun diğer ülkelerde satışa sunulup sunulmayacağını ise açıklamadı.

Galaxy S6 Edge Iron Man Limited Edition’ın fiyatı hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz