Leica 60. Yıldönümü Karşılığında Dijital Kamera

 

2014 işaretleri Leica M3, tarihteki diğer gibi efsanevi bir kamera çıktığından beri 60 yıldan bu güne devam ediyor. M-serisi Rangefinders Alman üreticileri seminal hattını başladı. Leica M Edition 60, ciddi benzersiz bir dijital fotoğraf makinesi: Ve şimdi Leica serisinin yeni bir giriş tarzı ile kutlanıyor.

M Edition, 60 MP Type 240 dijital telemetre özel bir versiyonda bir twist var. Yeni model olan film kamerası sanki bunu kullanmak için sizi zorluyor. Kameranın ekrana yok. – Leica M Edition’ın 60 ile çalışma kasıtlı bir analog modeli gibidir. Bu kamera ile çalışmak analog gibi aynı özen ve dikkat gerektirir –  diye bir açıklama yapıldı ve ayrıca bir açıklama da şirket tarafından geldi. – Sadece sensör ve tüm elektronik çağdaş kamera teknolojisi sanatının durumunu yansıtıyor. – Ekran azından 36-shot rulo film ile fotoğraflarınızın duyarlılığını değiştirmek mümkün olacak demektir ve daha sık yapabilecek bir şey de ISO seçici kadran ile yerini almıştır.

Leica M Edition 60 ile fotoğrafçılar rahat edecek.  Vizörde her konuyu çerçeveye diyafram ve obtüratör hızını ayarlayabilecek ve belirleyici anda deklanşöre basabilecek. Yerine teknik özellikleri sürekli oyalama ve menü ayarları ve kontrollerin denetleme gibi hususlar vakit almayacak ve bu konulardan sıyrılmış olarak tamamen konsantre özgürlüğünün keyfini çıkarabileceksiniz. Kamera Summilux 35mm f / 1.4 lens ile paketlenmiş olarak Ekim ayından itibaren satışta olacak.

Kaynak: theverge com

Leica 60. Yıldönümü Karşılığında Dijital Kamera
Leica 60. Yıldönümü Karşılığında Dijital Kamera

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz