PS Vita Sahipleri Sevinecek

 

PS Vita tutkunuysanız size yeni piyasaya çıkacak olan bir haber vereceğiz. Yayınladıkları duyuruya bakılırsa LittleBigPlanet Vita Marvel Super Hero Edition Kasım ayında sizlerle olacak.

Sony PS Vita hiç kuşkusuz ayı bir tutku ile kullanım imkanı yaratıyor. Mobil oyunların en yüksek seviyede olanları ve en kusursuz olanlarının piyasaya çıktığı bu dönemde azla yetinmeyen kullanıcılar için eşi benzeri olmayan bir platform oldu. Tabii ki satışların azlığı ile piyasada tehlike çanları çalmıyor değil. Ancak bazen böyle güzel haberler de geliyor. Bu güzel haberlerden bir tanesi de PS Vita platformu için yapılan son duyuru oldu.

Sony, PlayStation Blog sitesi üzerinden yapılan duyuruda PS Vita oyunu LittleBigPlanet’in en yeni sürümü olan Marvel Super Hero ile gelecek. Bu sürüm Avrupa’da 19 Kasım 2014 tarihinde indirilmeye uygun olacak. Fiyatı da açıklanan yeni sürüm 19.99 Euro gibi bir fiyat ödendikten sonra indirilebilecek.

Oyunun tam adına LittleBigPlanet Vita Marvel Super Hero Edition olarak karar verilmiş ve oyunda isminden anlaşılacağı gibi Marvel karakterleri LittleBigPlanet dünyasına özgü karakterler şeklinde yer almış. Bu karakterler bu kez PS Vita ile karşımıza çıkacak. Marvel’in yer almadığı bir dünya sanırım kalmamıştır. Lego versiyonu bile yapılmıştı.

Yeni karakterle ve yeni senaryolar ile oyunun daha heyecan verici olacağı kesin görünüyor. Oyunun çıkış tarihini not etmeyi unutmayın.

PS Vita Sahipleri Sevinecek
PS Vita Sahipleri Sevinecek
Paylaş
Önceki İçerikGoogle Yine Bir Girişimi Aldı
Sonraki İçerikIntel Sofia İşlemci Geliyor
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz