PlayStation 4 2,0 Güncellemesi Özellikleri Sony Tarafından Açıklandı

PlayStation 4 2,0 Güncellemesi Özellikleri Sony Tarafından Açıklandı

Sony, bu hafta PS4, kullanıcılarına zevk için yeni özellikler, iyileştirmeler ve performans düzenlemeleri içeren bir dizi yenilik getiriyor. Masamune kod yaklaşan yeni PlayStation 4 2.0 güncellemesi hakkında daha fazla ayrıntı verdi.

Yaklaşan PlayStation 4 2.0 güncellemesinin içerdiği yeni özelliklerden bazıları sahiplerine MP3, MP4, M4A ve 3GP ses dosyalarını destekleyen harici depolama ve müzik seçmeyi sağlayarak, USB üzerinden müzik çalmak için izin verecek.

Son PlayStation 4 sistemi 2.0 güncellemesinin diğer yeni özellikleri, PlayStation uygulamasında, canlı aracılığı ve canlı yayıncılık geliştirmelerini içeriyor. Resmi PlayStation yayınları, oyuncu arkadaş listenizdeki kişilerden gelen yayınları ve oyuncunun takip ettiği herhangi bir oyun kanalını içeren kanalı seçmek için PS4 sahiplerine olanak sağlayacak, Sony daha detaylı bilgiler aktardı.

– İçerik Alanı ve Kütüphane: PS4 İçerik Alanı, yeni oyunları gösteren ve bir PS4 sahibi kullandığı uygulamaları, daha kolay ve hızlı bir şekilde bulmak ve erişim içeriğine yardımcı olmak için yeniden tasarlandı. Şimdi bir oyuncunun en çok kullanılan uygulamalar veya oyunlarından ilk 15’ini gösterecek ve ek öğelere oyuncunun Kütüphanesi eklenecek. PS4 üzerinde Kütüphane filtresi geliştirilmiş ve tip (oyun / app / TV & Video), adı ile içeriği düzenlemenize yardımcı işlevleri sıralamak için  (a – z veya z- a)  yer sağlayacak. Son kullanılanları ve yükleme tarihini de gösterecek.

– Ses Komutları Geliştirilmiş: Sesinizi kullanarak PS4 kontrol yeteneği geliştirilmiş. Oyuncular şu anda tüm sesli komut seçeneklerinin bir listesini görmek için ‘PlayStation’ komutları başlamak için “Tüm komutlar, ‘diyebilir.

– Kütüphane Ekle: Aylık ücretsiz PlayStation Plus oyunlarda PlayStation Store’da ‘ Kütüphane Ekle’ butonu olacak. Kendi sabit diskinizde yer tasarrufu sağlayabilir ve düğme sayesinde indirmeden PS4 sahibinin kitaplığına bir oyun katabilirsiniz.

Kaynak: blog.us.playstation.com

PlayStation 4 2,0 Güncellemesi Özellikleri Sony Tarafından Açıklandı
PlayStation 4 2,0 Güncellemesi Özellikleri Sony Tarafından Açıklandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz