Company of Heroes 2 Ardennes Assault Hazır

Company of Heroes 2 Ardennes Assault Hazır

Company of Heroes 2 hayranlarını memnun edecek bir haber geldi. Oyunun geliştiricileri bugün Relic Entertainment tarafından geliştirilen Heroes 2 Ardennes Assault DLC hakkında açıklama yaptı ve bir video yayınladı.

Company of Heroes 2 Ardennes Assault DLC resmen 18 Kasım 2014 tarihinde başlatılacak ve Battle of the Bulge 1944’teki durum oyuna yansıyacak.

Avrupa’da İkinci Dünya Savaşı’nın sonuna doğru Batı Cephesi’nde Belçika, Fransa ve Lüksemburg Valonya’nın yoğun ormanlık Ardennes bölgesi boyunca başlatılan büyük bir Alman saldırı kampanyası 25 Ocak 1945 oldu ve – Bulge Savaşı 16 Aralık 1944 den gerçekleşti. Hitler Antwerp önemli limanı yeniden ele geçirmek için birincil amacı ile taarruz planladı.

Almanlar tarafından sürpriz bir saldırı gafil Müttefik güçleri yakaladı ve ABD kuvvetleri savaş sırasında herhangi bir işlem için yüksek kayıplar verdi.  Bunların yanı sıra Almanya’nın savaş kaynakları ciddi şekilde tükendi.

Company of Heroes 2 Ardennes Assault çok beğenilen serisinin yeni bölümünün üzücü olduğu söylendi. Bugün, oyun hayranlarına ilk kez Ardennes Assault oyununu paylaşmak için çok heyecanlı oldukları da geliştiricilerin sözlerine yansıdı.

Bir komutan subayın gözünden oyun izleniyor. Bu rezil savaş ve yenilginin eşiğine adamlarını nasıl getirdiğini ve kararların büyük bir maliyetle nasıl ortaya çıktığını anlatıyor. Zafer için nasıl bir yol oluşturacağınız ise size kalmış.

Company of Heroes 2 Ardennes Assault ön sipariş için Steam’de ve 40 dolar veya 29.99 Euro’dan alınabilir.

Kaynak: rockpapershotgun

Company of Heroes 2 Ardennes Assault Hazır
Company of Heroes 2 Ardennes Assault Hazır

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz