Windows ve Windows Phone için Wunderlist

Müthiş yapılacaklar listesi yöneticisi Wunderlist bugün Windows 7, 8 ve Windows Phone için yeni bir tasarımı piyasaya sürülmüştür. Yeni bir görünüm ve özellikler sunan Wunderlist 8 kullanıcıları için duyuruldu.

Windows için Wunderlist şimdi Wunderlist web sitesinde üzerine ve Windows 8 için Wunderlist üzerinde Snapped Görünüm gibi yeni özellikler dahil günümüz verimlilik artırma özellikleri ile doludur.

Siz istediniz biz de dinledik. Windows 7 için Wunderlist burada! Sevdiğiniz tüm verimlilik artırma özellikleri ile Paketli Wunderlist ailesine son eklenen Windows 7 veya Windows 8 PC için mükemmel bir Masaüstü uygulaması olduğunu söylemek isterim. Yani ne bekliyorsunuz? Biz bu kez tüm detaylar ile sizi tam burada bekliyoruz… Devam edin ve windows çok iyi uygulamalar ile geliyor. Windows Phone ve Windows 8 için Wunderlist tanıttıktan sonra daha iyi uygulamalar yapmak için bizimle birlikte büyük fikirler sunan uzun bir liste paylaştık. Bugün itibariyle, bizim listemizde bulunanların hepsini kontrol etmekten mutluyuz açıklaması yapıldı.

Şu anda mevcut uygulamalar, Windows paketi için tam Wunderlist senkronize olacak.  Hayatınızdaki önemli konuları tutmak daha kolay hale gelecek. Ayrıca Wunderlist her zamankinden daha fazla cihazlarda mevcut olacak.

Windows uygulamaları için son Wunderlist artık Windows Phone Store ve Windows Store’dan indirmek için kullanılabilir.

Windows ve Windows Phone için Wunderlist
Windows ve Windows Phone için Wunderlist

Kaynak: WL

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz