Orta Menzilli HTC A12 Özellikleri Sızdı

HTC’nin A12 adı verilen başka bir orta sınıf cihaz üzerinde çalışıyor olduğu söyleniyor. Son zamanlarda, sözde cihazın bazı özelliklerine Upleaks sayesinde ulaşıldı ve internet üzerinde kendi yolunu yaptı.

Tayvanlı şirketin sadece başka bir orta sınıf sunan ürünü gibi görünüyor ve bildirildiğine göre 1.2 GHz hızında bir 64-bit Qualcomm Snapdragon 410 işlemci ile geliyor.

İddia edilen cihaz 139,8 x 69,5 x 9,5 mm boyutlarında ve bunun üstüne Sense 6 ile 720p çözünürlük,  1 GB RAM ve Android 4.4 Kitkat ve 4.7 inç ekran ile satışa sunulması bekleniyor.

İddia edilen HTC A12’de fotoğraf ve videolar için arkada 8MP kamera bulunuyor. 1.3MP öne bakan bir kamerası daha bulunuyor ve 2.100 mAh pil sunarak bunun yeterli ömrü sağlayacağı düşünülüyor.

HTC A12 muhtemelen Mobil Dünya Kongresi’nde 2015 yılında sunulacak. Şubat 2015 yılında gün ışığına görecek olan cihaz aynı anda Sprint, AT & T, Verizon ve T-Mobile gibi büyük ABD şirketleri üzerinden satışa başlatılacağı düşündürmektedir.

Cihazın varlığı hakkında hiçbir resmi onay gelmedi ama biz sözde cihaz hakkında daha fazla bilgi edindiğimizde en kısa sürede sizi bilgilendireceğiz.

 

Orta Menzilli HTC A12 Özellikleri Sızdı
Orta Menzilli HTC A12 Özellikleri Sızdı

Kaynak: Upleaks

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz