Tekken 7 PC de Oynanabilecek

Teknolojinin bu kadar gelişmediği dönemlerde atari salonları oldukça revaçta olan eğlence mekânları idi. Çocukların mutlak eğlenebildiği bu yerler her evin kenarında olmaz ve oldukça yüksek fiyatlardan oyun severlere ulaşırdı. Bu revaçta olan iş dalı bir çok dal gibi teknolojiye yenik düştü artık her kesimden insanın evinde olan bilgisayarlar sayesinde insanlar istedikleri oyunları rahat bir şekilde oynayabilmektedir. Bu durumda bu mesleğin ölmesine ve tarihte bir anı olarak kalmasına sebebiyet vermiştir. O günün en gözde oyunlarından olan Tekken serisi uzun zamandır ilk günkü heyecanını hala yaşatmakta öyle ki o günlerden bu günlere gelişerek teknolojiye ayak uydurabilmeyi de başardı.

En son serisin de Namco Bandai firması bir çok oyun severi sevindirecek bir haber verdi. Duyumlara göre gerçek olabilme ihtimali yüksek Tekkenin son serisi Tekken 7 oyunu PC de oynanabilir yapılacak. İlk çıktığında Japonya da bulunan atari kasalarında kullanılacak olan bu oyun daha sonra iç yazılımı PC ye göre düzenlendikten sonra bilgisayar kullanıcıları da bu oyunu rahat bir şekilde oynayabilme fırsatı bulabilecektir.

Japonyada şubat ayında çıkacak olan Tekken 7 dövüş oyunu sırasıyla Play Station, Xbox One ve PC de oynanabilecek seviyeye getirilecektir.

Tekken 7 PC de Oynanabilecek
Tekken 7 PC de Oynanabilecek

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz