OnePlus Yeni OxygenOS İle Tanışın!

OnePlus gelecek yeni OxygenOS ROM hakkında daha fazla ayrıntı açıkladı ve bunu OxygenOS geliştirme ekibi ile soru cevap şeklinde gerçekleştirdi.

OnePlus OxygenOS için dünyadaki en yetenekli endüstriyel tasarımcılar ve makine mühendisleri istihdam ederek çalıştı ve aşağıda betimlenen OxygenOS ROM için yeni logosunu tanıttı.

Yeni OxygenOS ROM indirebilmek için önce sertifikaların bazılarının tamamlanması gerekiyor ve tam stabil yapı şu anda One Plus tarafından test ediliyor.

OnePlus, Daha önce söz ettiğimiz gibi, OxygenOS herhangi bir bloatware ile oluşmuyor. Performans için temiz ve akıcı tutulmaya çalışılıyor. Pil ömrü ve sistem verimliliği gibi şeyler değer kazanıyor. Bu yüzden bizim ROM adaşına sadık kaldı ve hafif ve sorunsuz bir deneyim oluşturdu dedi.

OxygenOS OnePlus serisinde önemli bir parçayı oluşturacak. Marka çekirdek ilkelerini korumak için yeni logoya ihtiyaç duyuldu. Tanıdık şekli ve tasarımı ile, OxygenOS logosu OnePlus logosundan karakterize edilerek zıt renklerde kırmızı ve beyaz hakimiyeti ile oluşturuldu. Bu tasarımlar OnePlus ekosistemi içinde mükemmel bir denge oluşturacak. Donanım ve yazılım arasındaki uyumu temsil edecek.

OxygenOS kalitesi donanımdan beklediğiniz toplum odaklı tasarım ile inşa edildi ve yeni logosunun basit yazılımı ile kendisini anlatır. En iyi deneyimi kullanıcılara sunmak için sadece farklılaşma uğruna ayrım yapılmadı. Herhangi bir ek özellikler (örneğin, kademe sonrasında özelleştirilebilir navigasyon düğmeleri) olmayan son derece yararlı olacak bir sistem kuruldu. OxygenOS ile kullanıcılar için en iyisi oluşturuldu.

 

OnePlus Yeni OxygenOS İle Tanışın!
OnePlus Yeni OxygenOS İle Tanışın!

Daha yeni olan OxygenOS hakkında daha fazla bilgi ve ayrıntılar için OnePlus blog sitesine göz atabilirsiniz.

Kaynak: OnePlus

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz