Nikon Coolpix S33 Ve Coolpix AW130 su geçirmez Compakt Kamera!

Nikon, bu hafta zevkinize uygun farklı renklerde çeşitli ürünler ortaya koydu. Nikon Coolpix S33 su geçirmez ve darbeye dayanıklı formu ile kompakt kamera kendi aralığı için iyi bir deneyim sunuyor.

Nikon Coolpix S33 Nikon yaklaşık 2,1 m derinliğe kadar su yalıtımı sağlar. Yeni yüksek performansı ile Coolpix AW130 ise engebeli arazilerde cep fotoğraf makinesi gibi kullanılabilir ve yaklaşık 30 m düşme şokunu dayanma yeteneği bulunur. Ayrıca  -10 ° C kadar düşük sıcaklıklara dayanabilir.

AW130 geniş açılı 24 mm başlayan odak uzunluklarını (35mm formatında eşdeğer odak uzaklığı) kapsayan beş kat optik zoom NIKKOR lens ile donatılmıştır ve geniş yayılmayı yakalamak için f / 2.8 maksimum diyafram açıklığı sunar.

Nikon Coolpix S33, uzun kalmayacak şekilde yaklaşık 10 metre tatlı suda kalabilir ve yaklaşık 1.5 metreye kadar düşmelere dayanıklıdır.

 

Nikon Coolpix S33 Ve Coolpix AW130 Su Geçirmez Compakt Kamera!
Nikon Coolpix S33 Ve Coolpix AW130 Su Geçirmez Compakt Kamera!

Şok sistemi ile düşük sıcaklıklara karşı dayanıklıdır  ve -10 ° C soğuk havada su geçirmez özellik sunar. Coolpix S33 13.2 milyon piksel efektif piksel sayısı sunar ve üç kez optik zoom NIKKOR lens ile donatılmıştır.

Kaynak: Nikon

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz