Mac için Parallels Desktop Güncellemede Windows 10 Teknik Destek

Kullanıcıların yeniden yapılandırmalarına gerek kalmadan doğrudan Mac sistemlerinde Windows çalıştırmak için izin veren kullanışlı Parallels Desktop uygulaması oluşturuldu.

Bugün kullanıcılar Windows 10 için Windows 10 Teknik Önizleme ve Microsoft Office Önizleme indirmenize olanak sağlayan son güncelleme yayıldı. Bunun dışında yeni bir deneysel özellik duyuruldu.

Parallels Desktop 10 Mac sürümü için son güncelleştirmeyi yüklemek gerekir. 10.1.4 28883  için Parallels Desktop şeklinde Mac son Windows 10 işletim sistemini denemek için şu anda standart sürümü için 79,99 $ ve Öğrenci Sürümü için 39,99 $ fiyatla sunuluyor.

Mac için Parallels Desktop’ta yeni özellikler güncelleştirmenin bir parçası olarak bu hafta sunuluyor. Mac kullanıcıları Word, Excel ve PowerPoint etkinleştirme içeren Windows 10, Windows 10 için Teknik Önizleme ve Microsoft  Office Önizleme şeklinde bu yıl sonunda başlatılması beklenen özellikler sunuyor. Parallels başkanı Jack Zubarev açıklıyor:

Parallels Desktop yazılım geliştiriciler ve IT profesyoneller arasında çok güçlü bir desteğe sahiptir. Biz hızlı ve güvenli bir şekilde test etmek veya artık Windows 10 Teknik Önizleme dahil olmak üzere son işletim sistemi ve uygulamaları çalıştırmak için gereken tüm araçları sunmak için mutluyuz-

 

Mac için Parallels Desktop Güncellemede Windows 10 Teknik Destek
Mac için Parallels Desktop Güncellemede Windows 10 Teknik Destek

Ayrıntılar için Parallels web üzerinden yeni Parallels Desktop güncelleme hakkında daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

Kaynak: Bussines Wire

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz