OnePlus One Sarı Kevlar Kapağı İle

OnePlus One Sarı Kevlar Kapağı İle

OnePlus One çeşitli seçenekleri ile gelmesi bekleniyor, ancak OnePlus StyleSwap kapaklarının seri üretim teknik zorluklar nedeniyle devam edemediği açıklandı.

Bu işler değişmiş olabilir gibi görünüyor ve bir sarı kevlar arka kasa ile OnePlus One bazı taze görüntüleri Çin kıyılarına attı.

Şirket cihazın arkasında ipek, kumtaşı, bambu, denim ve kevlar dahil olmak üzere farklı dokularda olan kapakları StyleSwap ile gelecek OnePlus’ı duyurdu. Orada StyleSwap önümüzdeki haftalarda kapakları ile cihazı bize gösterebilirler eğer şu anda mevcut hiçbir bilgi varsa da işler kısa sürede değişebilir.

Bir sorun olarak kullanılan cihaz üzerinde çok iddialı olunduğu ortaydaydı. Ancak şirketin işleri planlandığı gibi sorunsuz gitmedi. Cihaz sınırlı ön sipariş aldı ve sonraki ön-siparişleri 17 Kasım’da gerçekleşmesi bekleniyor. Şirket 15:00 GMT başlayacak, ve sorun bu kez ortadan kaldırılacak.

Bir sonraki ön sipariş gününde OnePlus One almak isteyenler yeni arka kapak seçenekleri hakkında daha fazla bilgi elde etmek isteyebilir. Bu nedenle çıkacak her haberi sizlere hemen ileteceğiz.

Kaynak: gforgames

OnePlus One Sarı Kevlar Kapağı İle
OnePlus One Sarı Kevlar Kapağı İle

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz