OneDrive Ücretsiz Depolama Alanı

Bulut depolama servisi olan OneDrive, iPhone, Windows Phone ve Android kullananlara 30 GB ücretsiz depolama alanı sunuyor. Bunun için yapmanız gerekenler ise çok kolay.

Microsoft’un bulut depolama alanı olan OneDrive, bu servisler arasındaki rekabet gittikçe artarken güzel bir kampanya başlattı. Firma, fotoğraflarını bulutta depolamayı tercih edenleri OneDrive olan kendi servisine çekmek için ücretsiz 30 GB depolama alanı sunuyor.

Microsoft, kendi blogunda yaptığı açıklamada telefonlarını iOS 8 ile güncelleyecek olan iPhone sahiplerini de unutmadı. iOS 8’ e cihazınızı güncellemek için gereken alanı oluşturabilmek adına uygulamalarınızı ya da fotoğraflarınızı silmenize gerek olmadığı vurgulandı.

Anlayacağınız üzere bu kampanya sınırlı bir süre için geçerli olacak. Eylül ayı sonunda bitecek olan bu fırsattan yararlanmak için gereken tek şey OneDrive uygulamasının yüklenmesi ve daha sonra da otomatik fotoğraf yükleme yani kamera yedekleme seçeneğinin açılması yeterli olacaktır.

Zaten 15 GB depolama alanını kullanıcılarına ücretsiz olarak veren OneDrive otomatik yükleme özelliğini açan kişilere ayrıca 15 GB limitinde film rulosu bonusunu eklemiş olacak.

Bilmeniz gereken tek şey, bu seçeneği açtığınızda telefonunuz ile çektiğini tüm fotoğraflar otomatik olarak OneDrive’a aktarılacağından yeterli bir internet paketinizin olmasına dikkat etmeniz gerekir. Yoksa kabarık bir fatura ile karşılaşabilirsiniz.

Yalnızca bu fırsat sadece iOS kullanıcıları için geçerli sayılmıyor. Aynı zamanda Windows Phone, Windows ya da Android uygulamalarını kullananlar fırsattan yararlanabilir.

Kaynak: www.theverge.com

 

OneDrive Ücretsiz Depolama Alanı
OneDrive Ücretsiz Depolama Alanı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz