Olympus Yeni Kameralarıyla İle Üstün Özellik Getiriyor

Yeni Olympus OM-D E-M5 Mark II 5-eksenli VCM görüntü sabitleme, deklanşörde hızı adım, geçirgen kamera Olympus OM-D E-M5 teknoloji üzerine inşa edildi ve siyah ve gri seçenekleri farklı özelliklerle sunuluyor..

16 megapiksel Live MOS sensör, OM-D görüntü kalitesi ve OM-D Filmleri destekler. TruePic VII görüntü işlemcisi lens ve sensör gücüyle tasarlanmış ve gövde içi görüntü sabitleme mekanizması, tüm lensler için geçerli oldu diyor Olympus.

Yeni M.ZUIKO Dijital ED 14-150mm f4.0-5.6 II toz ve su sıçramasına dayanıklı, yüksek görüntü kalitesi, kompakt lens sistemi bulunuyor.

M.ZUIKO Dijital ED 12-50mm F3.5-6.3 EZ, film kaydı, M.ZUIKO Digital ED 12-40mm f2.8 PRO, hızlı, yüksek performanslı standart zoom objektifi için mükemmel bir elektronik standart sağlıyor. Doğa ve makro fotoğrafçılık için mükemmel bir zoom lensi var  M.ZUIKO Digital ED 60mm f2.8 makro, ve M.ZUIKO Digital ED 40-150mm f2.8 PRO, hızlı, yüksek performanslı telefoto zoom lensler ile çok iyi.

Toza ve su sıçramalarına karşı korunan lensler ile fotoğrafçılığın sınırlarını genişleterek sahneleri çok etkileyici yapabilecek.

 

Olympus Yeni Kameralarıyla İle Üstün Özellik Getiriyor
Olympus Yeni Kameralarıyla İle Üstün Özellik Getiriyor

Ne yazık ki fiyatlandırma ya da dünya çapındaki kullanılabilirliği hakkında hiçbir bilgi verilmedi. Yeni Olympus OM-D E-M5 Mark II özellikleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için Olympus web sitesine göz atabilirsiniz.

Kaynak: Olympus

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz