Sert Cam Ekran İle Telefona Acımayacaksınız

Corning premium akıllı telefonlar için çok sayıda çeşitli hasarlara dayanıklı Gorilla Glass ekranlar yapıyor. Ancak şirket şuan çizilmeye karşı dayanıklı olacağını söylenen ekranları  yeni bir teknoloji üzerinde geliştirilmeye çalışıyor.

Proje Phire safir görüntüler sunacak ama düştü diye çatlak olasılığı olan cihazların daha dayanıklı hale gelmesi sağlanacak. Yeni ekranlar oluşturmak için bir çaba sarf eden şirket teknolojinin tüm imkanlarından yararlanmayı hedefliyor.

Teknoloji sayesinde ürün yeni akıllı telefonlar, akıllı saatler ya da muhtemel diğer mobil cihazlarda kullanılabilir olacak.

Şu anda safir ekranları kullanan cihazlar az sayıda ve neredeyse yok denecek kadar az.  Corning görünüşe göre yeni şeyler ile bu olguyu elinde tutacağı bir pazar yaratmaya çalışıyor. Safir ile şirket mevcut Gorilla Glass’ı sıfırdan yaratması zor ama yaklaşan Proje Phire ekranları bu boşluğu doldurmaya yardımcı olabilir.

 

Sert Cam Ekran İle Telefona Acımayacaksınız
Sert Cam Ekran İle Telefona Acımayacaksınız

Yeni ekranlarını kullanacak ürünleri görmek için beklemek gerekecek ama yine de projenin ne kadara mal olacağı net değil.

Kaynak: CNET

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz