Galaxy Note 5 cihazından hatırlanacağı gibi Samsung şirketi devrim gibi kararlar alarak Note serisinde ciddi değişiklikler yaptı. Özellikle de arka kapak tasarımı tamamı ile değişime uğrayan cihaz donanımsal olarakta farklı bir ivme kazanmıştı.

Açıkça doğruları söylemek gerekirse Samsung Galaxy Note 5 cihazı pek beğenmemiştik sadece biz değil çevremizde Samsung cihaz kullananlar ve özellikle de Galaxy Note 4 cihazını kullananlar için hayal kırıklığına uğratmıştı.

Şimdi ise yeni amiral gemi olacak olan ve Note serisinin son cihazı olacak olan Galaxy Note 6 için inceden haberler gelmeye başladı . Özellikle hafıza konusunda ciddi adımlar atması beklenen şirketin Note 6 için 256 GB hafızalık bir dahili depolama alanı bulunacağı söyleniyor. Bu Galaxy Note 5 cihazından yoktu ve büyük tepki çekmişti. teknolojisende.com Ayrıca Galaxy Note 5 cihazında büyük tepkilere yol açan bu dahili depolama alanı sorununu yeni cihazı olan Note 6 cihazında yaşamak istemeyen şirket bu alanda kullanıcıların hiç şikayet etmeyeceği bir depolama kapasitesi sunacağına kesin gözüyle bakılıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz