Huawei P9 Özellikleri

İlk model olan Huawei P9‘un özellikleri şu şekilde. Orta seviye özelliklere sahip olan Huawei P9i işlemci tarafında gücünü Kirin 950’den alıyor. Cihaz 5.2 inç büyüklüğünde Full HD ekrana sahip.P9‘da 32 GB dahili hafıza ve 3 GB RAM bulunuyor. Cihaz kamera olarak oldukça başarılı. 12 megapiksellik kameraya sahip Huawei P9, kullanıcıları batarya konusunda da memnun edecek gibi görülüyor. 3000 mAh’lik bataryaya sahip cihaz uzun pil ömrü sunuyor.

    Huawei P9 Lite Özellikleri

Serinin en ucuz modeli olan Huawei P9 Lite özellikleri ise şu şekilde. Cihaz işlemci tarafında gücünü Qualcomm’un Snapdragon 650‘sinden alıyor. 5 inç büyüklüğünde Full HD ekrana sahip olan cihaz, 12 megapiksellik kameraya sahip. Cihazda 16 GB dahili hafıza ve 2 GB RAM bulunuyor.

    Huawei P9 Max Özellikleri

P9 serisinin en iyisi olarak görülen Huawei P9 Max özelliklerise şu şekilde. 6.2 inç büyüklüğünde ekrana sahip cihaz 2K çözünürlüğe sahip. Cihaz işlemci tarafında gücünü Kirin 955’den alıyor. 64 GB dahili hafıza ve 4 GB RAM bulunan model performans olarak oldukça başarılı. 12 megapiksellik arka kamera ve 8 megapiksel ön kameraya sahip cihazda 3000 mAh’lik batarya bulunuyor. teknolojisende.com Huawei P9 serisi resmi olarak 6 Nisan’da Londra’da tanıtılacak. Özelliklerin öğrenilmesi ile cihazları büyük bir kitle beklemeye başladı bile.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz