Nokia’nın Gizemli Siyah Kutusu

Nokia şirketi, akıllı telefon üretmek dışında hala diğer donanımlar üzerinde çalışıyor. Microsoft‘a kendi cep telefonu bölümü satış yapmasından sonra işini bırakmadı ve Nokia markası altında yeni atılımlar yapıyor. Tam olarak ne yaptığını da yakında göreceğiz.

Aşağıdaki fotoğraf yeni donanımda ilklerden biridir. Nokia bu gizemli kara kutusunun ne işe yarayacağını da yakında açıklayacak.

Şirket, bir basın toplantısında cihazı resmi olarak tanıtacak. Cihazın haberini paylaştığı bir tweet aracılığıyla görebiliyoruz.

Bugün Nokia Sebastian Nystrom Slush da neler yaptığını açıklayacak. Bu yeni gizemli kara kutunun kimse ne olduğunu bilmiyor. Sadece cihazın ne olduğuna bazı düşünceler görüntüden kendini anlatabiliyor.

TV ve film akışı kutusunun bir çeşidi olabilir ya da muhtemelen bir oyun konsolu olabilir.  Çünkü Nokia oyun konsolu üretmek gibi bazı planları vardı. Bu cihaz tamamen farklı bir şey de olabilir.  Düşünülünce cihazın ikisi de olmadığı düşünülüyor ve merak uyandırıyor. Sır gibi saklanan gizemli kutunun ne olduğunu kısa bir süre sonra öğreneceğiz.

Nokia’nın Gizemli Siyah Kutusu Duyurulacak
Nokia’nın Gizemli Siyah Kutusu

Kaynak: The Verge

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz