Adafruit Raspberry Pi B + Kutusu Aralandı

Adafruit Raspberry Pi B + Kutusu Aralandı

Adafruit bu hafta çok yakında piyasaya süreceğini ve net olarak bir üst ve bir dumanlı baz ile donatılmış olan yeni bir Raspberry Pi B + duyurdu.

Raspberry Pi B + kutu özellikle bu yılın başlarında Pi Vakfı tarafından başlatılan ve son zamanlarda Raspberry Pi A + Mini PC açıklandıktan sonra arasına katıldı. Yeni Raspberry Pi B + tek adlandırılan mini PC için tasarlanmıştır.

Yeni Raspberry Pi Model B + aynı BCM2835 işlemci yanı sıra 512MB RAM ile donatılmış ve orijinal Raspberry Pi modeli B’dir. Tam olarak aynı şeyi yapma yeteneğine sahiptir ama şimdi 4 x 40 pin büyüdü ve PİO başlığı içeriyor. USB 2.0 portları ve micro SD yuvası var.

Adafruit yeni Raspberry Pi B + kasa Mike Doell tarafından tasarlanmıştır. Sadece süper parlak polikarbonat, ultra-dayanıklı Raspberry Pi Model B yapıldı ve bizarif, güzel ve fonksiyonel Pi Case gibi, BookBag içine atmak için iyi görünümlü ve yeterince zor bir araç. Bu, tüm kablolar için ince açıklıklar var, bir hem Pi Kamera ve yaklaşan Ekran ve GPIO kablo için alan yuvaları Pi kolay kaldırmak için Micro SD kart için Eğimli yuvası dışarı uzatmak için oluşturulmuş.

Ne yazık ki fiyatlandırma ya da dünya çapındaki kullanılabilirliği hakkında hiçbir bilgi yeni Adafruit Pi Case tarafından henüz piyasaya sürülmedi.

Kaynak: adafruit

Adafruit Raspberry Pi B + Kutusu Aralandı
Adafruit Raspberry Pi B + Kutusu Aralandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz