Nexus 6 Aralık 13’te Satışa Sunulacak

Verizon ABD’de ağı Google Nexus 6 sunacağını Ekim ayında teyit etmişti. Şirket henüz cihaz için kesin bir çıkış tarihi vermek için açıklama yaptı.

Şimdi son rapora göre, Google Nexus 6 cihazı 13 Aralık tarihinde Verizon Wireless satışına devam edecek. Ancak bu tarih Verizon tarafından teyit edilmemiştir.

Nexus 6 Google’ın mobil işletim sistemi Android 5.0 Lollipop son sürümü ile gelen ilk akıllı telefon ve ürün bazı etkileyici özelliklere sahip olarak geliyor.

Cihazın ekranı 5.96 inç ve 2560 x 1440 piksel Quad HD çözünürlüğe sahiptir. İşlemci olarak dört çekirdekli 2.7GHz Qualcomm Snapdragon 805 işlemci tarafından güç sağlanmaktadır.

Yeni Nexus 6 diğer özellikleri, 3GB RAM  ve ürünle birlikte depolama 64 GB 32 GB  ile birinden farklı versiyonlarının olmasıdır. Cihaz aynı zamanda ön ve arkaya bakan kameralar ile birlikte geliyor.

Cihazın ön yüzünde görüntülü sohbet ve selfieler için 2 megapiksel kamera var ve cihazın arkasında 13 megapiksel kamera yer alıyor. Cihaz aynı zamanda WiFi ile birlikte geliyor. Bluetooth 4.0, 4G LTE ve 3220 mAh bataryaya da sahiptir.

En kısa sürede yani Google Nexus 6 13 Aralık tarihinde Verizon Wireles’ın kendi ağında başlatılacak.

Nexus 6 Aralık 13’te Satışa Sunulacak
Nexus 6 Aralık 13’te Satışa Sunulacak

Kaynak: Ubergizmo

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz