One OnePlus 64 GB Modeli Hindistan’da Satışta

OnePlus One 64GB modeli için Rs 21.999 yani yaklaşık 355 dolar için Hindistan’da nihayet mevcut olacak ve davet sistemi ile Amazon Hindistan üzerinden satışa sunulacak. Ayrıca daha sonraki bir tarihte ön sipariş sistemi kullanılarak satılan cihaz ancak sadece davetlerle elde edilebilecek.

Şu anda, Hindistan’da müşteriler sadece 64 GB modeli satın alabilir. İyi haber ise zaten cihaz genel sürümü satın alanlar da Hindistan’da sunulan garanti kapsamında olacak.

Cihaz davet olanlar için bugünden itibaren satışa sunulmaktadır. Şu anda, stok 20.000 ürün ile sınırlıdır, ancak daha fazla birim daha sonraki bir tarihte bölgeye nakliye yapılacaktır.

OnePlus 2GB RAM ve dahili depolama 64 GB Hint versiyonu ile birleştiğinde bir dört-çekirdekli Snapdragon 801 yongaseti tarafından 1920 x 1080 piksel çözünürlüğe spor 5,5-inç ekran ile geliyor.

Fotoğraf ve videolar için 5MP ön kamera karşı karşıya olan 13MP birincil kamerası yer alıyor. 3.100 mAh pil ve CyanogenMod ile çalışır. Ancak şirket önümüzdeki haftalarda bir Android 5.0 Lollipop tabanlı ROM yayınlayacağından bahsetti. Cyanogen bölgede MicroMax ile özel bir anlaşma yaptı vebu daha önce belirtilmişti.

 

One OnePlus 64 GB Modeli Hindistan’da Satışta
One OnePlus 64 GB Modeli Hindistan’da Satışta

Kaynak: OnePlus

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz