Android Wear ile çalıştığı için dikkat çeken Moto 360, temel renkleri ile uzun süredir sunulmaktaydı. Şimdi ise, altın renkli seçeneği ile Amazon dünyasında yerini almış durumda ve bu bir çok kişinin şimdiden ilgisini çekmiş görünüyor. Hoş her ne kadar kısa süre Amazon’da yer alıp sonrasında kaldırılsa da çok ciddi bir dikkat çekmiş durumda.

Kullanıcıların altın renge karşı olan ilgisi, Moto 360 içinde uyarlanmış durumda ve gerçekten bir hayli beğenilmiş konumda. Yuvarlak ekrana sahip olan Moto 360, üzerine bir de altın rengi ile birleşince gerçekten çoğu kişi için şık bir görüntü oluşmasına neden oldu.

Ürün, metal kayışı ve altın rengi ile birlikte hazırlanan özel modeli ile bir süre Amazon dünyasında yer aldığı ve kısa süre içerisinde bu duruma müdahale edilerek ürünün Amazon’da yer alan satışı kaldırıldı.

Tabii bu satış her ne kadar kısa süre içerisinde kapatılmış olsa da, bizlere fiyat konusunda bir fikir vermiş oldu. Gayet açık bir şekilde Moto 360’ın altın renkli ve metal kayışlı ürün modelinin fiyatının 299 dolar olduğunu gördük. Ayrıca metal kayış satışları da bağımsız olarak yapılacak ve sadece 80 dolar gibi bir ücret ile satılacak. Bunun dışında ikisi bir arada modeli ise dediğimiz gibi 299 dolar gibi bir ücrete sahip olacak.

Saat, üretim konusunda da iki farklı seçenek ile sunulacak. Bu seçeneklerden ilki küçük bileklere sahip olanlar için 18mm boyutunda olanlar, diğeri ise daha büyük bileklere sahip olanlar için 23mm boyutunda olanlar şeklinde. Bu nedenle her türlü bilek boyutu ile uyumlu bir Moto 360 bulmak, sorunsuz bir şekilde kullanmak mümkün hale gelebilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz