HyperX, büyük beğeni alan HyperXCloud oyuncu kulaklığının beyaz modeli olan HyperXCloud White Edition kulaklığını duyurdu. Bu kulaklık beyaz ve siyah renkleriyle dikkatleri üzerine topluyor.

Uzun oyun maratonları için yumuşak deriden kafa bandına, köpükten kulak yastıklarına ve kulağı tamamen kapatan tasarıma sahiptir.

HyperxCloud White Edition, 53 mm sürücüleriyle harika bir ses performansına sahiptir. Çıkarılabilir mikrofonu vardır. Tabletten veya akıllı telefondan müzik dinleme imkanı sunuyor. Kristal netliğinde pes, gelişmiş bas, tiz ve mid performanslarıyla müzik zevkinizi yeniden şekillendireceğe benziyor.

HyperX Bölüm Başkanı Lawrence Yang birkaç açıklamada bulundu: “HyperXCloud Black Edition kulaklığımız ve onu satışa sunmaya başladığımız nisan ayından bu yana pek çok ödül ve olumlu geri bildirime sahip.

Aynı mükemmellikte konfor ve ses kalitesine sahip White Edition ile oyunculara ve HyperX hayranlarına bir kulaklık seçeneği daha sunmaktan gurur duyuyoruz.”

hyperXCloud White Edition ve Black Edition, tablet ve akıllı telefon dışında PS4 ve PC ile de uyumludur. Ayrıca kulaklık kullanıcılarına iki yıl garanti desteği vermektedir.

HYPER X CLOUD
HYPER X CLOUD

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz