Lenovo Flex2 Notebok Ayrıntıları

Lenovo Flex2 fiyatı ve özellikleri bakımından kalitesini ortaya koyuyor. Lenovo Flex2 Notebook farklı açıdan bilgisayarlara bakış akışı getiriyor ve yeni bir soluk kazandırıyor. Ürünün ekonomik olması da rakiplerinden sıyrılmasında önemli bir ayrıntı kazandırıyor.  Lenovo Ideapad Flex2 yoga serisi birkaç farklı şekilde kullanılan bilgisayarların önünü açıyor ve ekonomik olması ile de cihazlara esneklik kazandırıyor.

Lenovo Flex2 serisinden olan bu bilgisayar Intel’in serisi olan Celeron işlemcisini kullanıyor. 2 GB belleği sayesinde günlük işlerinizi kolayca halledebiliyorsunuz ayrıca 500 GB depolama alanı sayesinde ise mekanik diskler sayesinde kullanılabiliyor. Lenovo Flex2 dizüstü bilgisayarının iki kullanım çeşidi var. İlk kullanım şekli normal önünüze açarak kullanılan şekildir. Bu noktada değişik bir hareket yok. Bununla birlikte ekranı geriye doğru itip klavye kısmını ise geriye katladığınız an bilgisayar masaüstü şeklini alıyor. Bu biçimde ister dokunmatik ister klavye ile bilgisayarı kullanabiliyorsunuz.

Lenovo Flex2 Notebook fiyatı ise 899 TL. Teknik özelliklerine bakıldığında ise işlemcisi Intel Celeron N2830 belleği 2 GB DDR3 depolama alanı ise 500 GB disk ve SD kart yuvası bulunuyor. Ekranı 14 inç boyutunda ve işletim sistemi ise Windows 8.1.

Lenovo Flex2 Notebok Ayrıntıları
Lenovo Flex2 Notebok Ayrıntıları

Kaynak: notebookcheck

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz