Micromax Canvas Selfie Akıllı Telefonunu Duyurdu

MicromaxHindistanlı telefon üreticisi HTC Desire Eye’a rakip bir telefon üretiyor. Cihazın adı Micromax Canvas Selfie duyuruldu. Büyük telefon üreticileri arasında sayılan Micromax bugün yaptığı etkinlikte HTC Desire Eye ile rekabet etmesi beklenen Selfie telefonunu tanıttı. Akıllı telefonun adı Micromax Canvas Selfie,  güçlü donanımı ve kamerası ile rakip olsa da teknik özellikleri bakımından HTC Desire Eye öne çıkıyor.

Micromax’in bugün duyurduğu CanvasSelfie4,7 inç büyüklüğünde ve 720 piksel HD çözünürlükte olan Gorilla Glass 3 IPS LCD ekranı ve LED ışıklı 13 megapiksel selfie kamerası bulunuyor. Micromax Canvas Selfie cihazın arkasında çift led ışıklı full HD 13 megapiksel kamerası bulunuyor. 2 GB RAM ve 16 GB dâhili depolama alanı bulunuyor ve MicroSD kart ile 32 GB’ kadar depolama alanı sunuyor.

Donanımsal olarak 1,7 GHz frekans hızında çalışabilen 8 çekirdekli Mediatek ÖT6592 yonga seti bulunuyor. Ayrıca Canvas Selfie’de Anroid 4.4.4 KİtKat sürümü yer almakta. Akıllı telefon çift kart desteği sunuyor ve bataryası ise 2300 mAh. Micromax Canvas Selfie’nin henüz fiyatı belirli değil ancak 2015 yılının Ocak ayında yine bir etkinlikle Hindistan’da satışına başlanacak.

Micromax Canvas Selfie Akıllı Telefonunu Duyurdu
Micromax Canvas Selfie Akıllı Telefonunu Duyurdu

Kaynak:  theunlockkr

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz