League of Legends 2015 World Championship Avrupa’ya Geliyor

Legends hayranları 2015 Dünya Şampiyonası Ligi’nin 2015 döneminde Avrupa çapında ev sahipliği yapacak olduğunu duyurdu.

League of Legends  Avrupa çapında birden fazla şehir arasında yer alacak ve grup aşamalarında, çeyrek finalde, yarı finale ve son savaş için mekan değişikliği yapılacak.

Son aşamalarda her biri için farklı yerler duyurulacağını açıklayan organizatörler, Riot tarafından henüz teyit edilmedi.

Geçen yıl başlayan ve sürdürülen 2015 World Championship  birçok şehir ve ülkeli bir olay olacak. Çeyrek, Yarı Finaller ve Avrupa içinde farklı şehirlerde düzenlenen Nihai hesaplaşmaya ile karşınıza gelecek. Avrupa’da hayranlarına geniş bir tabanla canlı sunum olacak. eSports evde izlemek isteyen hayranları için heyecan verici ve farklı bir fon sağlanacak.

Geçen yılki çoklu-kent yolculuğunda hızlı tempolu ve heyecan verici bir yolculuk oldu. Rakip profesyonellere sunulan deneyim türleri hakkında birçok şey öğrenildi, stadyumlarda fanlar ve evde izleyiciler çok mutlu oldu ve Avrupa’da bir aksiyon dolu ay için hazır olmanız bekleniyor.

Kesin detaylarını paylaşmak için hala çok erken ama şu anda mekanları, zamanlama biçimi teyit edilmedi ve önümüzdeki birkaç ay içinde bu bilgi paylaşımı yapılacak. 2015 World yolunda ilk adımları atılacak ve bu hafta favori LCS ekipleri tanıtılacak.

 

League of Legends 2015 World Championship Avrupa’ya Geliyor
League of Legends 2015 World Championship Avrupa’ya Geliyor

Avrupa’ya gelen yeni League of Legends 2015 World Championship hakkında daha fazla bilgi için Riot duyurusuna kendi resmi sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Riot

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz