Herkes İçin Sanal Gerçeklik Gözlüğü

Herkes sanal gerçeklik ile VR oyunları oynamak ister ama belki böyle Oculus Rift gibi sistemleri satın almayı göze alamaz. Bu nedenle yeni teknoloji devrimi VISR ile gerçekleşecek.

İngiltere içinde Hull merkezli Louis Deane tarafından dizayn edilen VISR akıllı sanal gerçeklik gözlüğü Kickstarter kalabalık finansman web sitesinde üzerinde şu anda. Lamine oluklu mukavva ve düz paket el geçme tasarımı kullanılarak inşa edilmiştir.

VISR herkes tarafından kullanılabilir. Sürükleyici sanal gerçeklik için tasarlanmış bir kulaklık olarak hizmet verecek. Amaç kaliteden ödün vermeden en uygun fiyatlı VR deneyimi yaratmaktır.

Kartona dayalı diğer kulaklıkların aksine, VISR akıllı telefonunuzda tarafından desteklenmektedir. Yüksek dayanıklılığa sahip, düşük maliyetli lamine yapılıdır. Bir servet harcamadan VR sanal gerçekliğe ulaşmanın en iyi yoludur.

 

Herkes İçin Sanal Gerçeklik Gözlüğü
Herkes İçin Sanal Gerçeklik Gözlüğü

Son birkaç aydır VISR için oyunlar ve uygulamalar geliştirmekteyiz ve şaşırtıcı derecede kolay yol kat ettik diyen Deane VISR için sadece bir mobil uygulamaya bağlayın ve oynamaya başlamak için Birlik paketini kurun. Akıllı telefon üzerinde çalışan sanal gerçeklik herkes tarafından kullanılabilir

Kaynak: Kickstarter

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz