Apple ürünlerinin insan hayatına bu kadar etki ettiği ve fiyatına bakılmaksızın her yeni modelinin daha da rağbet gördüğü bir dünyada apple piyasasından etkilenen firmalar oldukça çoğaldı. Apple ürünlerinden etkilenen ve yeni modellerine uygun tasarımlar sunan firmalar genelde telefon aksesuarı üreten firmalar iken bunların arasına bir yenisi daha eklendi.

Apple’ın İPhone 6 ve İPhone 6 Plus telefonlarının ekran boyutlarının diğer telefonlara göre daha büyük olduğu aşikar. Bu telefonları bir de cebe sığdırmak söz konusu tabiî ki. Hanımların bir kısmı bu sorunu çanta ile çözerken, bir kısmı telefonum cebimde olmalı demeye devam ediyor. Ayrıca erkeklerin yaklaşık yüzde doksanı da çanta kullanmadığından telefonlarını cebinde taşıyor. Fakat İPhone 6 ve İPhone 6 Plus’ı cepte taşımak pek kolay değil. Özellikle kot pantolonların cepleri hem küçük hem de dar olduğundan birçok Samsung modeli bile bu ceplere sığmıyor idi.

Telefonların pantolonlara sığmadığını göre pantolon üreticileri bu konuda yeni fikirler üretmeye başladı. Ünlü kot pantolonu üreticilerinden Levi’s, Lee, J Crew, LL Bean, Uniqlo, Amerikan Eagle yeni bir karar aldığını ve bundan sonra İPhone 6 ve İPhone 6 Plus gibi büyük boy telefon kullanıcılarını da düşünerek kotlarına bu telefonlara uygun cep modelleri yapacaklarını söyledi. Artık İPhone 6 ve İPhone 6 Plus gibi büyük boy telefon kullanıcıları bu tarz cep modellerine sahip kotlardan alıp, telefonlarını ceplerinde taşımaya devam edebilecek. Bu haberin kesinliğine gelecek olursak; Business Insider haberi duyurdu. Sizin anlayacağınız bu model cepleri olan kotlar yakında piyasada.

Business Insider dünyaca ünlü bu markaların böyle bir değişime gitme sebebinin ihtiyaçtan kaynaklandığını açıkladı. Çünkü firmaların araştırmasına göre bu model telefon kullanan kişiler cep telefonlarını ceplerinde taşıyamamaktan, zorla sığdırmaya çalıştıklarında ise telefona zarar vermelerinden ya da ister istemez telefonlarını yere düşürmelerinden oldukça şikayetçiler. Firmaların bu şikayetlerden yola çıkarak ihtiyaca binaen böyle bir değişikliğine gittiğini söyleyen haber, kot pantolondan vazgeçemeyen ve telefonunu cebinde taşımak isteyen kullanıcılara rahat bir nefes aldırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz