Google Sızan Ünlülerin Fotoğrafları İçin 100 Milyon Dolar Dava İle Yüz Yüze

Son aylarda, yüksek profilli ünlülerin kendi Apple iCloud hesapları hacklendi ve çeşitli fotoğraflar ve videolar çalındı.

Apple sızan fotoğraflar konusunda yasal işlem ile karşı karşıya gelecek olanlar arasında tek başına değil gibi görünüyor. Bir söylentiye göre Google, 100.000.000 dolarla dava ediliyor.

Çünkü fotoğraf ve videolar YouTube ve Blogspot gibi, Google’un sahip olduğu web sitelerinde çıktı. Bunları durdurmadığı için Google dava ediliyor.

Jennifer Lawrence, Kate Upton, Rihanna ve daha birçok yüksek profilli kişinin resimleri çalındı. Bu nedenle birçok ünlüyü temsilen avukat Marty Singer, 100 milyon dolarlık bir dava ile Google’ı tehdit ediyor.

Singer göre, Twitter gibi yerlerde sızan fotoğrafları aşağı çekmek için hızlı bir şekilde davrandı. Ancak Google aynı şekilde hareket etmiyor. Google‘a gönderilen mektubun bir kısmı;

“Google, büyük kaynak ve büyük bir destek personeli, bir günlük bazda gelirleri multi-milyon dolarlık hizmet üreten ve dünyanın en büyük ISP’lerinden biri, pervasızca, bilinçli olarak müşterilerimizin haklarını hiçe saymaya devam ediyor ve bu bariz ihlalleri izin veriyor.”

Google Sızan Ünlülerin Fotoğrafları İçin 100 Milyon Dolar Tazminat Ödeyebilir
Google Sızan Ünlülerin Fotoğrafları İçin 100 Milyon Dolar Tazminat Ödeyebilir

Kaynak: geeky- gadgets.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz