Konuşma Özelliği Yeniden Gündemde

İnsanların özel yaşamında veya iş hayatında iletişimin çok önemli olduğu herkes tarafından bilinen bir gerçektir. Bu sebeple insanlar sürekli birbirleri arasında koordineli olarak hareket etmekte. Eskiden iletişimin bu denli kolay olmadığı zamanlarda insanların birbirlerinden haberdar olması oldukça zordu. Ancak teknolojinin geldiği son nokta ile bu durum kolaylaştı ve ihtiyaçtan çok bağımlılık halini aldı. Öyle ki insanlar psikolojik olarak iletişim aracı olan telefonlardan uzak olduklarında kendilerini kaybolmuş gibi bir düşüncenin içinde buluyorlar. İstenmese de bu gerçek değiştirilemez.

İletişim ihtiyaçlarını karşılamak için birçok operatör konusunda uzmanlaşmış ve her türlü konuda insanların iletişimini hakkıyla yapabilmektedir. Ancak fiyat bakımından uygun olmayan ve insanların zorlandıkları faturalar ile de karşılaşılması zamanın bir gerçeğidir. Bu durumda alternatif iletişim araçları devreye girmeye başladı. Bu araçlardan bir tanesi büyük bir insan kitlesinin kullandığı Whatsapp uygulaması bu uygulama ile insanlar yazı yoluyla birbirlerinden haber almakta ya da haber verebilmektedir. Bu uygulamanın bir üst sürümü de arama özelliğinin konulması konusu herkesin bildiği gibi Şubat ayında yetkililer tarafından olacağı söylenmişti.

Son olarak Whatsapp yetkilileri arama özelliğini aktif hale getireceklerini attıkları resim ile gösterdiler. Bu resimde oldukça sade bir görüntü ile arama yapılabileceği görülmekte.

 

Konuşma Özelliği Yeniden Gündemde
Konuşma Özelliği Yeniden Gündemde

Kaynak: Teknoblog

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz