Kontrol Ve Kolaylık İçin LG Pad

Kontrol Ve Kolaylık İçin LG Pad

LG markası görüntü teknolojisi bakımından en iyisi olduğunun herkes farkında bu özelliğini kendi bünyesinde kullanarak yeni teknoloji üretmekte bu firmada diğerleri gibi gecikmeden yoluna devam ediyor.

Temel nitelikleri bakımından yüksek özelliklere sahip LG pad 8.3 LGV500 bir tabletten istediğiniz bütün özellikleri fazlasıyla taşımaktadır. Bu özellikleri başında Android 4.2.2 sistemini üzerinde bulunduran bu cihaz full hd görüntü özelliğine sahip. Qualcomm Snapdrago  600 1.7 GHz Dört Çekirdekli İşlemcisi olan bu cihaz tablet kullanıcılarına hızının iyi olduğunun farkında olmasını ister gibi. Ağırlığı ise sadece 338 gr olan bu cihaz 5MP ana kamerası ile kamerada rakiplerinden biraz aşağıda durmakla yetinmek istemiş. Ön kamerası ise sadece 1.3 MP olması dolayısıyla profesyonel tablet kullanıcılarını kendisine küstürmüştür. 1920×1200 piksel ekranı ile idare edebilecek seviyede bir çözünürlük sunan LG pad 8.3 LGV500 orta seviyede tablet kullanıcılarının tercih edebileceği bir seviyede özellikler sunmaktadır. Bluetooth ve Wi-Fi bağlantı sistemine sahip bu tablet 2 GB Ram ve 16 GB hafıza özelliği var. Ayrıca hafıza kartı ile 64 GB seviyesine kadar destekleyen bir sistem özellikleri üzerinde mevcuttur.

Tek el ile kullanım kolaylığını yanında sunan bu cihaz pad cihazlarında fazla performans ve güç istemeyen kullanıcılar için dizayn edilmiş bir teknoloji olarak raflardaki yerini almıştır.

Kaynak: thenextweb

Kontrol Ve Kolaylık İçin LG Pad
Kontrol Ve Kolaylık İçin LG Pad

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz