Klasik Görünümüyle Nevo Akıllı Saati

Akıllı saat kavramı gün geçtikçe daha fazla kesimden insana hitap edecek şekilde gelişiyor. Bu gelişme ile fiyatında da ilk çıkan modellere göre oldukça fazla düşüş var. Özellikler bakımından insanın saatten alabileceği bütün ihtiyaçlarını karşılaması yanında sürekli sizin durumunuzu kontrol eden bir de sağlık memurunuz oluyor. Birçok firmanın çıkartmış olduğu bu yeni nesil saatlerin akıllı telefon ile birlikte çalışabilme özelliği de olduğundan telefonun bazı özelliklerini de bünyesine katabiliyor.

Piyasa içinde birçok farklı model olması dolayısıyla bu modellerden sıyrılıp kendisini gösterecek bir tasarım bulmak oldukça zor. Ancak Withins adının geliştirdiği tamamen klasik bir saat görünümü veren çok fazla ayrıntı sevmeyenler için üretilmiş olan modeli Nevo modeli gün yüzüne çıktı. Bu modeli ile müşterilerine ulaşan Activite adındaki ürüne oldukça fazla benzeyen çizgilere sahip. Bu akıllı saatten beklenmesi düşünülen bütün özelliklerin olduğunu söyleyebiliriz. Telefona Bluetooth üzerinden bağlanarak aranan kişinin yazılı mesajını görülmesi, titreşim, alınan kilometre hesabı gibi özelikleri bulunmakta. Ayrıca yüksek pil ömrü ile kendini bazı modellerden ayırmakta.

Nevo akıllı saati, güneş enerjisi ile şarj olabilme özelliğine de sahip olacak. Piyasa fiyatı olarak yaklaşık 200 dolara  2015 Mart ayında müşterilerine sunulacaktır.

 

Klasik Görünümüyle Nevo Akıllı Saati
Klasik Görünümüyle Nevo Akıllı Saati

Kaynak: Howproblemsolution

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz