Not Almayı Kolaylaştıran Akıllı Tahtalar

Okul denilince akla gelen ilk şeylerden bir tanesi de öğretmenin çocuklara anlattıkları şeyi çizip anlattıkları tahtalardır. Bütün öğrenciler bu tahtaların üzerine yazılı bilgileri izleyerek ve not tutarak akıllarına yazmaya çalışırlar. Bu sebeple tahta hem öğrenciler hem de öğretmenler için büyük bir kolaylaştırıcı araç olarak kullanılır.

Eskiden tebeşir yardımıyla yazılan kara tahtalar şimdi yerlerini boyalı kalemlerle yazılan yüzeyi beyaz olan tahtalara bıraktı. Bu şekilde hem daha kolay silinebiliyor hem de öğretilen yazıların daha zahmetsiz tahta üzerine yazımı sağlanıyordu. Bunun bir üst aşaması olarak gelen projektör ile bu iş biraz daha kolaylaşsa da not aktarımı konusunda hızlanamayan öğrenciler büyük sorunlar ile karşılaşabilmekte idi.

Tahta üzerinden not aktarmayı kolaylaştıracak olan ürün Smart Kapp adındaki yenilikçi bir ürün çıkaran isimden geldi. Bu tahta sayesinde öğretmenler ya da tahta üzerinden bir konu aktarmak isteyen kişi kolay bir şekilde tahta üzerine yazı yazabilecek ve anlık olarak bu yazdıkları dinleyen kişilerde bulunan tablet ya da akıllı telefonlarına aktarılabilecek. Bluetooh üzerinden bağlanan her cihaza uygulama yüklenirse SmartKapp tahtasına kolaylıkla bağlanabilmesi kolay olacak.

Not Almayı Kolaylaştıran Akıllı Tahtalar
Not Almayı Kolaylaştıran Akıllı Tahtalar

Kaynak: Smartkapp

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz